Grattis Halland

Nu har LA takvård etablerat sig på riktigt i Halland. Vi välkomnar Oliver Dahlin!

Vad kostar det att få hjälp av LA Takvård med professionell takbehandling?

Som med allting annat så får du vad du betalar för. Jämför inte bara priset utan också vad som ingår i tjänsten.

När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket, och vi ser till att städa upp efter oss och tar med oss allt skräp.

Vi lämnar garanti för att hela taket behandlas och att all påväxt upphör. Vi återkommer med uppföljning för att säkerställa att ditt tak är fritt från påväxt.

En offert från oss hamnar på mellan 4.560 kr till max 9.040 kr efter rotavdrag (takyta ca 160 kvm). Priset beror på hur mycket förbehandling som behövs.

När du väljer att anlita LA Takvård är detta vad du kan förvänta dig:

(1) Vi gör alltid en kostnadsfri översyn av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.

(2) Efter hembesöket får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med rot-avdraget och kan även erbjuda delbetalning.

(3) Våra takvårdsbehandlingar kommer med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Alla behandlingar följs upp för att säkerställa ett fullgott resultat.

(4) Vi erbjuder dig en personlig takvårdsplan som beskriver genomförda åtgärder och planlägger framtida skötsel och omhändertagande av ditt tak.

Vänta inte med att ta hand om ditt tak. Bli kvitt mossa och påväxt i tid.

Börja med att boka in kostnadsfritt hembesök så får du hjälp med allt!

LA Takvårds huvudkontor finns i Mockfjärd i Dalarna. Vi har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritthembesök för att få en översyn av ditt tak. Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid.

Boka tid för kostnadsfri besiktning och offert:

Anmäl intresse för hembesök här

 

Vill du vara med at utveckla vårt framgångsrika takvårdskoncept?

LA Takvårds affärsidé är att förebygga och ta bort påväxt som lavar, mossa och alger på hustak. Kunderna är både större kunder som fastighetsbolag, och privatpersoner.

Företaget är redan idag rikstäckande men företaget utvecklas kontinuerligt och behovet av driftiga entreprenörer är stort.

Vi söker därför fler entreprenörer som vill bli franchisetagare. Som franchisetagare arbetar du som egen företagare inom ditt eget distrikt samtidigt som du får ett stort stöd från LA Takvård i form av affärssystem, marknadsföring, utbildning, egen webshop, fakturering, kundhantering, telefonväxel etc.

Låter det intressant? Kontakta: