Bild-53

LA takvård söker franchisetagare

LA Takvårds affärsidé är att förebygga och ta bort påväxt som lavar, mossa och alger på hustak. Kunderna är både större kunder som fastighetsbolag, och privatpersoner. Företaget täcker i dag större delen av landet, men har ett behov av förstärkning i främst södra och mellersta Sverige.

Ljus framtid

Framtiden ser ljus ut för LA Takvård. Förändringarna i klimatet och de minskade utsläppen av tungmetaller har inneburit en ökning av de skadliga påväxterna.
– Om ingenting görs mot påväxt förkortas takets livslängd avsevärt. Det handlar om sprickbildningar i takpannor och fukt på undertak som kan leda till att ett tak behöver bytas 20-30 år i förtid, berättar Leo Juujärvi.

Söker entreprenörstyper

Vi söker personer som vill jobba med helhjärtat med takvård vilket innebär stort ansvar och mycket glädje. Är du en entrepenörstyp som är beredd att jobba hårt med gott resultat såväl för kund som för ditt bolag så är du välkommen att höra av dig

Utrustning och utbildning tillhandahålls

Det är enkelt att bli franchisetagare hos LA Takvård. Företaget använder sig av ett internetbaserat administrationssystem, vilket förenklar pappersarbetet.

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS HÄR!