Bekväm takvård för villaägare

Vad du kan förvänta dig av LA Takvård

Kostnadsfritt hembesök: LA Takvård gör alltid en inspektion av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.

Offert: Efter inspektionen får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med ROT-avdraget och kan även erbjuda delbetalning.

Garanti: Vi lämnar alltid garanti på våra takvårdsbehandlingar. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör.

Takvårdsplan: Vi erbjuder dig en personlig takvårdsplan som beskriver genomförda åtgärder och planlägger framtida skötsel och omhändertagande av ditt tak. Kunder som tecknar takvårdsplan får 10% rabatt på fortlöpande takvård.

LA Takvård

Vänta inte med att ta hand om ditt tak

Börja med att boka in kostnadsfritt hembesök så får du hjälp med allt.

LA Takvårds huvudkontor finns i Mockfjärd, Dalarna. Vi har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss redan idag för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri översikt av ditt tak. Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid.

 

Att tänka på vid behandling av ditt tak

Det är väldigt vanligt att takrengöring sker med hjälp av högtryckstvätt, detta trots att många vet att det sliter oerhört på takpannorna. Företag som tvättar tak med högtryckstvätt erbjuder ofta, som plåster på såren, någon form av ytbehandling som merförsäljning. Säljargumenten är ofta något i stil med:

Ett rent tak direkt utan väntan

Nytt ytskikt med mer färg

Mossan fäster inte på det nya ytskiktet

Känner du igen argumenten? De låter lockande för den som har bråttom och vill ha ett rent tak snabbt, men i längden förlorar du som husägare på ”hafsjobbet”.

Problemet

Enligt livscykelanalyser av betongpannor utförda på Chalmers i Göteborg bör betongpannan hålla uppemot 100 år. Takets värsta fiende är påväxten, som binder fukt och hindrar avrinningen från taket. Hur får vi ut så mycket som möjligt av takets potential 100 år så kostnadseffektivt som möjligt?

Vår lösning

Mossa och annat skräp avlägsnas från taket mekaniskt med borste eller skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Påväxten dör och släpper från taket med tiden (tar i regel ett till två år). Taket kommer att vara helt fritt från påväxt i cirka fyra år. Vi kontaktar då kunden för en tilläggsbehandling och kontroll av taket.

Fördelar

Vår behandlingsmetod är mycket skonsam för taket

Taket är påväxtfritt i fyra år – utan att du behöver göra något

Uppföljning med återkommande kontroll efter fyra år, alternativt löpande takvårdsplan

Kostnadseffektivt

Fyra enkla steg till ett rent tak

1) Kontakta oss
Vi kontaktar dig för att komma överens om lämplig tidpunkt för besök av vår takvårdsexpert.

2) Kostnadsfritt hembesök och offert på plats
På plats hos dig gör vår takvårdsexpert en inspektion av ditt tak. Du får direkt en offert på totalkostnaden för behandlingen av ditt tak.

3) Proffsig behandling av ert tak
På avtalad tid kommer våra takvårdare och behandlar ditt tak. Vi tar hand om allt avfall och gör det rent och snyggt efter oss.

4) Uppföljning
För att hålla taket rent och snyggt kontaktar vi er cirka fyra år efter behandlingen för tilläggsbehandling. Alternativt kommer vi överens om en fördelaktig takvårdsplan för årlig översyn.

Vi ser helt enkelt till att ditt tak förblir rent och snyggt för lång tid framåt.

LA Takvård