Anmäl intresse för kostnadsfritt hembesök och offert

LA Takvårds enkla målsättning är att att erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvårdstjänster enligt affärsidén: att så skonsamt och kostnadseffektivt som möjligt förlänga takets livslängd.

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök där vi inspekterar ditt tak och ger dig en offert på en komplett tjänst som innefattar förbehandling, takbehandling, städning samt bortfraktande av avfall.

Vi hjälper till att hålla ditt tak fritt från påväxt. På så sätt förlänger du livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus så ser ditt tak trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök för att få en inspektion av ditt tak.

Vi erbjuder 10% rabatt* på fortlöpande takvård för nya kunder som tecknar takvårdsplan. (*Gäller arbetskostnad)

OBS! Vi behandlar dessvärre inte eternittak med vår metod.

Kostnadsfritt hembesök

“Väl utfört arbete, bra kommunikation och service.”

– Emil Bredmar

“Vi kan varmt rekommendera LA Takvård AB. Så nöjda med resultatet, snyggt jobbat i denna värme som var idag”

– Annika Johansson

“Hade era killar i Värmland på besök i dag och är jättenöjd. Trevligt bemötande från besöket med offert tills killarna kom och rengjorde taket. Kanonjobb utfört och snyggt uppstädat efteråt med återkoppling via telefon under dagen om skicket på taket. Utmärkt!!!”

– Daniel Jonnson

Takbehandling

Takbehandling: Din guide till ett väl skyddat tak

Utforska möjligheterna till takbehandling för att skydda och bevara ditt tak. Från takbyte till takmålning och taktvätt, hitta bästa lösningen för ditt hem!

Byta takpannor: Din väg till ett fräscht tak

Byta takpannor: Din väg till ett fräscht tak

Behöver du byta takpannor? Upptäck kostnadseffektiva alternativ hos LA Takvård. Skydda ditt hem med väl underhållna takpannor.

Taktyper

Taktyper för alla stilar: Vilket tak passar ditt hem bäst?

Upptäck olika taktyper och välj det perfekta taket för ditt hem. Utforska stilar och funktioner!